Дейвид Ковърдейл и Whitesnake пристигнаха в София


Дейвид Ковърдейл и Whitesnake пристигнаха в София

6392

Дейвид Ковърдейл и другите членове на Уайтснейк (Whitesnake) пристигна с чартърен полет на летище "София" днес следобед.

Музикантите бяха във видимо добро настроение, информираха организаторите на събитието "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

"Шоуто ще е страхотно! Който не дойде, ще съжалява!", каза рок иконата.

Останалите банди в лайн-ъп-а на Sofia Rocks са Джудас Прийст (Judas Priest), Саксън (Saxon), Слейд (Slade), Майк енд Дъ Меканикс (Mike & The Mechanics) Фестът е на стадион "Българска армия" утре, 8 юли.

Единствено радио Z-Rock ще излъчва ексклузивно от специално мобилно студио. Слушателите ще чуят преки включвания с най-актуалните новини около фестивала, интервюта, коментари от организаторите и участниците в събитието.  

Z-Rock даде уникална възможност на двама истински почитатели да станат Зи Агенти с пълен достъп до Sofia Rocks 2011. Те ще имат включвания в ефира в деня на събитието.

Шестима от всички слушатели на Z-Rock, изпратили своя отговор на въпроса "Защо искам да стана Зи Агент?", бяха избрани от специално жури на радиото. На живо в ефира финалистите отговориха на въпросите на водещата на "Голият обяд" Елена Розберг. Антоний Ласкин от София и Флориан Демирев от Варна са двамата късметии, които ще изживеят грандиозното събитие в ролята на Зи Агенти..

Отпадналите четирима финалисти в играта печелят билет за фестивала и среща с легендарните музиканти от Майк енд Дъ Меканикс.

Oще шестима фенове на Z-Rock, включили се във Facebook играта на радиото, също ще получат възможността да се запознаят с Майк Ръдърфорд и Ко. Имената на дневните победители се публикуват на официалната Facebook страница на медията.

Какво сподели Майк Ръдърфорд в интервю на Елена Розберг, може да видите тук.

Още - на:

www.zrockbg.com.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички