Денс вместо хипария за Джулая


Денс вместо хипария за Джулая

4972

"Алфа радио" ще събере на плажа денсманиаците от цялата страна за посрещане на първия юлски изгрев за трета поредна година.

"Alpha Underground July Morning Party" с 13 диджея ще започне в 19.00 ч. на 30 юни и ще продължи до късната сутрин на следващия ден.

Мястото на събитието също е неизменно – за трета поредна година домакин ще е Фестивалният плаж в курорта "Албена" и бар "Номад бийч" ("Nomad Beach Bar"), разположен там.

Изявата следва старата хипарска традиция първият изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето – празник на свободата с име, взаимствано от едноименната песен на Юрая Хийп (Uriah Heep), и представлява негова съвременна версия – с много диджеи, цяла нощ музика и танци в пясъка.

Вход свободен.

Освен това, също по традиция – цялото парти се излъчва директно от плажа на всички честоти на партирадиото в страната.

За тазгодишното издание на "Alpha Underground July Morning" пристига американецът Bryan Cox. Създател и собственик на известните хаус и техно лейбъли "Cryx" и "Weapon Records", той е известен с уникалното умение да съчетава техно и хаус по завладяващ начин. Споделял е пулт с някои от най-големите техно и хаус диджеи, включително Marco Bailey, Ben Sims, Joey Beltram, Crookers и Tommie Sunshine.

Останалите имена в списъка са любимите диджеи на "Алфа радио" – Tony, Versus, Ross & Spassoto, Ally и Diass и партньорите на партистанцията от "Ренесанс" ("Renesanz") – Балтазар и ДжакРок (Balthazar и JackRock), Milen Yanev, Plexible, диджей дамата Impresslava, както и N:Mode, който живее и работи във Великобритания.

На 1 юли вечерта пък Versus, Ross & Spassoto, Evelin и Kiko ще сътворят гръмовно "Alpha Underground Party" в клуб "Xtravaganzza" във Варна.

Отново с вход свободен, веселбата ще бъде достойно продължение на денс Джулая, а за тези, които не успеят да присъстват на първото – чудесна възможност да наваксат с музиката и танците.
 
Още - на:

www.alpharadio.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички