Део, Лео, Играта и Лора Караджова в ефира на TV7 през уикенда


Део, Лео, Играта и Лора Караджова в ефира на TV7 през уикенда

4033

Водещите на "Жените говорят" - Ива Екимова и Венета Харизанова, част от "Терминал" 7 по TV7, са поканили за събеседници Део, Лео и Играта, които ще изпеят на живо с бенда на предаването своя летен хит 4D (Виж клипа ТУК).

Ще бъде излъчено и видео на Лора Караджова. Разговорът с първите гости - актьора Калин Сърменов и неговата спътница в живота - Боряна, започва в 12.00 ч. Те ще говорят за семейството, любовта и кариерата. Колко е лесно да кажеш "Обичам те" триста пъти на ден и това да не е достатъчно за тяхната любов.

Неделната рубрика на "Жените говорят" ще започне точно в 12.00 ч. До Жени Калканджиева и Мая Савова ще се настани поп певицата Поли Генова и поп-фолк изпълнителката Малина, за да си побъбрят с чаровните водещи. Към тях ще се присъедини любимият на зрителите актьор Башар Рахал. А актуалният рапър Криско ще разкаже как се подготвя за старта на "Музикална академия" и какво мисли за старите естрадни певци.

Неделното издание на "Сблъсък" от 10.30 часа ще стартира с едно откровено интервю. Пред водещите ще застане една от най-известните двойки на българската естрада Катя и Здравко от дует Ритон. Водещите Иван и Андрей ще зададат въпроса "Мит ли е българската интелигентност?" на гостите - актьора Миодраг Иванов, Боян Александров, бивш председател на МЕНСА, литературния критик Йордан Ефтимов и журналистката Милена Златкова. Повечето българите вярват, че сме втори по интелигентност в света след евреите, но дали това не е само начин да прикрием някакви комплекси.

Най-сигурно от всичко е, че прекаленото занимаване с политика може да ни направи по-глупави.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички