Der Hunds, Алън и Деница за Джулая в Строежа


Der Hunds, Алън и Деница за Джулая в Строежа

3979

Столичният клуб "Строежа" ще посрещне Джулая с акустичен концерт.

На сцената ще излязат последователно Дер Хундс (Dеr Hunds), Алън и Никола от Макрофон (Macrphone) и Деница от "Мюзик Айдъл" (Music Idol). Вратите на клуба отварят в 20.00 ч. довечера, а концертната част започва в 22.30 ч.

Вход - 6 лв.

Дер Хундс се утвърдиха като една от съвременните и качествени български алтернативни групи. Първоначално известни с блестящите си изпълнения на песни на Soundgarden и Алис Ин Чейнс (Alice In Chains) в поредица от издания на трибюта Seattle Night, музикантите издадоха първия си самостоятелен албум "Blue Animals" (2009), който бе изключително добре приет от публиката. Тази вечер групата ще свири акустично по изключение, като освен авторските си песни, ще предложи  парчета на Foo Fighters, Brad, Soundgarden, The Cult, Chris Cornell и Аудиослейв (Audioslave).

Деница от "Мюзик Айдъл" също ще бъде единствено в акомпанимента на акустична китара. Тя е подготвила песни на Adele, The Gossip, Amy Winehouse, Muse, Кингс Ъф Лиън (Kings Of Leon), Paloma Faith.

Идеите на двамата музиканти от Макрофон са не по-малко разнообразни и обещаващи. Те ще изпълнят песни на David Gray, Muse, Coldplay, Dave Matthews, A Perfect Circle, Editors и Пинк Флойд (Pink Floyd), както и част от техните собствени мелодии.

На практика концертът, посветен на Джулая, дава начало на нова серия събития, наречена Stroeja Aoustic, чието развитие тепърва предстои.

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички