Деси Тенекеджиева стана булка, цъфна на Сватба


Деси Тенекеджиева стана булка, цъфна на Сватба

5268

Няколко седмици след представянето на последния си видеоклип „Нощта, в която...” feat. Мага, Деси Тенекеджиева се появи на корицата на летния брой на сп. "Сватба".

Вдъхновени от образа на изпълнителката във видеото като булка-беглец, от изданието я поканили да позира отново в булчински тоалет.

Роклята за корицата, както и тази от клипа са, модели на Анелия Петкова от "Bridal Fashion". Двете дами се срещат за първи път на Бала на цветята през миналата година, когато Деси дефилира с рокля от пролетно-лятната колекция на "Pronovias".

На сватбеното изложение "Balkanika Wedding Expo" актрисата, облечена в уникален корсет на израелския моден гигант "My Lady", се превърна в черешката на тортата, като закри ревюто на "Bridal Fashion" с нейна песен.

От този момент професионалните пътища на Деси Тенекеджиева и Анелия Петкова се пресичат все по-често, резултат от което е и фотосесията за сп. "Сватба".

На изпълнителката й предстои лято без почивка.

Програмата на Деси е пълна с участия в най-горещите клубове по българското Черноморие и работа по предстоящия й албум с работно заглавие „Chillout Project”.

След седмица тя заминава за Лондон, където има работни срещи, свързани с бъдещите й филмови и музикални проекти.

Деси Тенекеджиева споделя, че искрено се надява да може да отдели няколко дни през септември, за да си отдъхне на някой екзотичен и спокоен остров в Гърция.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички