В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Дичо черпи с плодове и зеленчуци от семейната градина в Лозен


Дичо черпи с плодове и зеленчуци от семейната градина в Лозен

7757

В последната за този сезон седмица в "Черешката на тортата" участват най-добрите кулинари, избрани от зрителите на "Нова телевизия" – Катето Евро, Дичо, Жени Калканджиева, Камен Во и Камелия Воче.

Първият домакин – Катето Евро, вдигна летвата от самото начало като приготви за гостите си изобилие от различни ястия, организира две изненади и им създаде много настроение. Новата водеща в "Станция Нова", която ще гледаме от 4 септември, направи типично български ястия – чушки с доматен сос, боб в гърне, шпиковано свинско с ябълки, питка, която в голяма степен е като баница, известните си люти чушлета, патладжани със сирене, истински десерт с домашен пандишпан и домашна вишновка.

Актрисата от "Оркестър без име" и риалити звезда от "ВИП брадър" показа тайните на своята градина, събра приятелки и като първа изненада спретна трио по синхронно плуване….

Дичо (с шапката на снимката) заведе гостите до къщата си в Лозен във вторник, разкривайки тайната на добрата си форма, показа семейната градина и събра всички плодове и зеленчуци от там. Изпълнителят на "Ледено момиче" реши да приготви много интересен и лесен десерт – тип торта, а също риба с листа от смокиня, пълнена пак със сладко от смокини, орехи и други подправки… Направи домашно песто, два вида салата – едната с оризови спагети и кълнове, другата – с домашни розови домати и скариди на скара. Вокалистът не успя много да впечатли гостите си с изненадата, защото … пя, но пък успя да ги трогне и развълнува. Те поплакаха, посмяха се и изкараха една наистина вкусна вечеря.

Мъжът и детето си представи Жени Калканджиева на компанията. В сряда тя заведе всички офиса си и показа къщата си. Красавицата също беше подготвила много амбициозно меню: шпиковано агнешко, гъши дроб с боровинки и още много неща. Тя сервира десерта по най-нестандартния начин – върху полуголи тела на манекена – мъж и жена.

Камен Воденичаров направи посрещането в известния бар. Куланарната му програма беше изцяло от балкански манджи: пълнен домат с телешка кайма, кьопоолу от патладжан, салата с чушки, които сам изпече на чушкопек. На вечерята Камелия и Дичо поспориха за положението в България, за кризата в държавата. Камен изненада гостите с пеене. Жени се опита да свири на тромпет, а всички останали пяха с много настроение.

Последният домакин за лятото и сезона – Камелия Воче, надмина всички, като реши да пазарува не в България, а чак от Италия. Тя отлетя за Рим рано сутринта, купи необходимите продукти, предимно рибни – октоподи, калмари, лобстери. ..  Там тя се срещна със стари приятели и си спомни за живота в Рим. Пазарът й отне няколко часа. След това Воче се върна в България и започна да готви огромния списък с все нестандартни ястия...

В тази седмица обаче изненадата идва от главния готвач Иван Манчев. Той не само коментира как се справят Катето, Дичо, Жени, Камен и Камелия, но и готви специално за зрителите лесни, бързи и много вкусни ястия.

Майсторът ще върти по 1-2 гозби във всеки епизод, а за самия край на сезона е подготвил специална изненада за петимата финалисти.

"Черешката на тортата" се излъчва от понеделник до петък от 20.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички