Диджеят Адам Фрийленд в прав такт на купона 3D Disco™


Диджеят Адам Фрийленд в прав такт на купона 3D Disco™

5118

Световното парти уиски "J&B®" отправя поредно предизвикателство към всички българи, които обичат да се забавляват.

И след като стана ясно, че на 18 юни у нас ще се състои триизмерното музикално изживяване с 3D Disco™ парти, организаторите добавят неговото име в афиша на събитието.

Купонът ще бъде оцветен и от оригиналния саунд на майстор диджея на големите партита -  Адам Фрийленд (Adam Freeland). Номинираният за най-добър диджей и продуцент през 2009 за наградите "Грами" ("Grammy"), за първи път ще разгърне таланта си на родна земя. Той ще се изяви в рамките на второто издание на фестивала "ParkLive" след Груув Армада (Groove Armada) на Терминал 2 до аерогара "София".

Известен с уникалния си стил, който размива границите между електронната денс музика и рока, той винаги предлага най-иновативното звучене. И това го нарежда сред топ диджеите, налагащи новите модни тенденции на електронната музикална сцена. Определящи вкуса рилийзи са най-точното описание и на всички парчета, продуцирани  от неговия собствен лейбъл - "Marine Parade".

Адам е гостувал в почти всички най-големи клубове по света – от Ибиса, през лондонския "Fabric", където е резидент, до "Souk" в Сингапур. Участвал е и на всички най-големи фестивали, било то като хедлайнър или заедно с Масив Атак (Massive Attack), Джъстис (Justice), M.I.A., Продиджи (The Prodigy)...

Гостът е познат и като един от най-добрите ремиксатори, а първото поощрение получава през 2005 с номинация за "Грами" заради ремикса си на "Fever" на Сара Вон (Sarah Vaughan). Последват редица от запомнящи се ремикси на Метрик (Metric), Ник Кейв (Nick Cave), Ди Орб (The Orb), Кълийс (Kelis), Пинк (Pink), Орбитъл (Orbital), Silversun Pickups, Мерилин Менсън (Marilyn Manson), Fujiya & Miyagi. Неговите нелегални ремикси на “Smells Like Teen Spirit” - Нирвана (Nirvana), и "Seven Nation Army" на Уайт Страйпс придобиват огромна популярност.

Официалният микс на "Hello, I Love You” на Дъ Доорс (Doors) става международен хит, а през 2007 ремиксът му на "Baba O’Riley" на Дъ Ху (Who) се превръща в основен музикален мотив в сериала "От местопрестъплението: Маями". Но това далеч не е единственият случай, в който негови парчета се използват в киноиндустрията. Той има участие в саундраците на "Спайдърмен" 2, анимационната версия на "Матрицата", както и много видеоигри - "Grand Theft Auto", "The Sims", "Juiced" и "Rez".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички