DJ ДжакРок открива ново място за увеселение на Черноморето


DJ ДжакРок открива ново място за увеселение на Черноморето

5336

DJ ДжакРок (DJ JackRock) - възлова фигура от електронното движение "Ренесанс" ("Renesanz") (вдясно на снимката - с верния си другар по електроника - DJ Балтазар), е специалният гост на откриването на новото крайбрежно заведение - клуб "Номад Бийч" ("Nomad Beach"), в курортен комплекс "Албена".

Веселбата - с вход свободен, започва от 20.00 часа днес. Афтърпартитата на всички предстоящи летни изяви там ще се провеждат в клуб "Горски цар".  

Курортен комплекс „Албена“ вече е готов да посрещне хилядите туристи на своите слънчеви плажове. От тази година  бялата перла на българското Черноморие добавя към атракциите си няколко големи плажни партита със световноизвестни международни диджеи, а част от общия атракцион е и крайбрежният "Номад Бийч".

Клубът се намира на Фестивалния плаж. Заведението се отличава със стилен интериор и екзотична обстановка, както и със специално изработена покривна шатра с впечатляващ размер. Мястото ще допринася за доброто настроение на всички гости на "Албена", като ще работи ежедневно от сутрин до полунощ, предлагайки голям избор на коктейли и приятна музика.

Всеки четвъртък, петък и събота там ще гостуват и редица диджеи от страната и чужбина.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички