DJ Sasha Lopez и Noa специални гости в Гласът на България


DJ Sasha Lopez и Noa специални гости в Гласът на България

5218

DJ Саша Лопез (DJ Sasha Lopez) и Ноа (Noa) са специалните гости в поредното издание на "Гласът на България".

То ще бъде излъчено по bTV от 20.00 ч. довечера.

Чуждестранните изпълнители ще забавляват публиката в зала 2 на НДК и зрителите заедно с отборите на Кирил Маричков и Мариана Попова.

Румънският диджей ще представи хитовото за летния сезон парче "All My People", в което участват Broono и Alexandra Blake. Саша, чието истинско име е Serge, постига международен успех през 2006 със сингъла "Everytime", който стана любим на слушателите в България, Унгария, Сърбия, Полша и Русия. Песента, композирана съвместно с румънката Tanyа, е включена в английската компилация Ministry Of Sound през 2008. 

Израелската сензация Ноа, делила една сцена със звезди от ранга на Стинг, Боно, Стиви Уондър, Андреа Бочели, Рей Чарлз, Ал Жаро (до Ноа вдясно на снимката) ще зарадва българските си фенове с изпълнение от сцената на "Гласът на България". Носителката на престижната награда "Гълъб на мира" многократно участва в концерти като посланик на каузата, във връзка с която е поканена да пее пред президента на САЩ Бил Клинтън в Белия дом. Ноа е специален гост и в норвежката столица за юбилея по случай подписването на Споразуменията от Осло - събитие, на което присъстват президентът на САЩ Бил Клинтън, Йехуд Барак, Ясер Арафат и кралят на Норвегия. Тя е номинирана и за Посланик на добра воля на Организацията за прехрана и земеделие на ООН (FAO).

Както MySound.bg вече съобщи, певицата пристига за първи път в страната по повод 10-а годишнина на Jazz FM радио, част от bTV Media Group, за концерт  в зала 1 на НДК утре, 20 септември.

В събитието ще вземе участие и Мира Ауад (Mira Awad).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички