Джако се самонаранявал, за да получи успокоителни


Джако се самонаранявал, за да получи успокоителни

4537

Майкъл Джексън (Michael Jackson) се самонаранявал непосредствено преди смъртта си на 25 юни т. г., за да получи рецепти за силни успокоителни.

Кралят на попа бил толкова отчаян от зависимостта си към хапчета, че си удрял главата и се самонаранявал, за да накара докторите да му предпишат демерол, силно болкоупокояващо, което е в основата на разследването на смъртта му.

„Детективите от лосанджелиската полиция досега са разпитали 30-35 свидетели, от чиито показания стана ясно, че Майкъл е бил сконен към самонараняване. Той удрял главата си в стената, блъскал с ръце и юмруци мебели или каквото другo му падне, за да се рани или контузи”, каза източник, цитиран от британския вестник "Daily Mirror".

“Искал така да убеди докторите, че му се е случила злополука и изпитва силна болка – основателна причина да иска болкоуспокояващи. Това излезе при разследването на опиатите, които е вземал Джако. Засега няма никакво доказателство, което да потвърди или отхвърли тези твърдения”, допълва  източникът.

Майкъл се е самонаранявал като начин да му бъде обърнато внимание или да предизвика съчувствие. Той обичаше да се грижат за него. Това е било отчаян вик за помощ”, казал пред изданието друг неназован източник от семейството на Краля на попа

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички