Докторът на Майкъл Джексън под силно подозрение за смъртта му


Докторът на Майкъл Джексън под силно подозрение за смъртта му

5166

Докторът на Майкъл Джексън (Michael Jackson) - Конрад Мъри, продължава да е под подозрение за смъртта на Краля на попа, информира "Дейли Стар". Върви разследване по версията, че Джако се е споминал от свръхдоза обезболяващи медикаменти.

Личният лекар на вокалиста е унищожил важна документация в опит да укрие улики, доказващи неговата вина за края на Ем Джей, пояснява английският вестник. Това се е случило три часа преди властите да бъдат известени, че за Майкъл е необходима спешна медицинска помощ във фаталния ден.

Две от подопечните на Конрад Мъри служителки изнесли цели пет кашона с документи от лечебното заведение. 

Няколко въпроса стоят в момента пред властите, работещи по случая: дали кончината на Джако е резултат на организиран заговор, както твърди сестра му - ЛаТоя Джексън (LaToya Jackson), трик да бъдат укрити уликите за вината на Конрад Мъри и кога точно е издъхнал Краля на попа.

Именно затова полицаи претърсиха клиниката на доктора завчера.

Следователи и агенти от Агенцията за борба с наркотиците обискираха в продължение на два часа лечебното му заведение в Хюстън, като иззеха 21 документа и копираха компютърен харддиск накрая.

Правоохранителните органи разполагали с разрешително за обиск да търсят и конфискуват вещи и документи, доказващи "непредумишлено убийство", според адвокатите на доктора. 

Очаква се данните от повторната аутопсия на Майкъл Джексън ще бъдат официално съобщени тази седмица.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички