Donna Dee завърта на мини-феста The Booty Farm Breaks


Donna Dee завърта на мини-феста The Booty Farm Breaks

4353

В социалните мрежи се появи нов клубен хит, вдъхновен от участието на DJ Deekline в сериала "Стъклен дом" и предстоящия му сблъсък с Ед Соло (Ed Solo) в рамките на The Booty Farm Breaks.

Както MySound.bg информира, събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 1 октомври.

Donna Dee ще е специален гост на партито, организирано от EventЕase. Сред участниците е и MС Darrison.

Ентусиазирани български фенове на Deekline и "Стъклен дом" композираха нов клубен хит, които съчетава истински booty breaks саунд със семпъл от сериала, в който легендарните партита на Deekline в София са арена на запознанства между младите хора. Парчето може да бъде чуто на: 
http://soundcloud.com/squadrum/deekline-st-klen-dom-bootleg

Британската диджейка и брейк денс танцьорка Donna Dee се присъединява с наелектризиращ хип-хоп и фънк сет към Deekline, Ed Solo, MС Darisson, Onslaught, Yeah! и Squadrum. Дългият списък от артисти е възможен благодарение на бира Grolsch, която подкрепя независимите изпълнители. По време на горещия дуел, на всички фенове ще бъде осигурена студено пиво.

Donna Dee e една от най-известните жени диджеи на международната брейкбийт сцена. Изявява се и като саундинженер. Работила с имена като ILS, Krafty Kuts, Freq Nasty и Deekline. Miss Dee има издадени над 40 плочи, спомагащи за популяризацията на брейкбийта от дълбокия лондонски ъндърграунд в края на 90-е години. Уважавана брейкденс танцьорка, тя ще загрее родните фенове с много фънк и хип-хоп настроение.

Големият брой поканени артисти от ЕventEase е и причината Mixtape 5 да отвори втората си зала, с което ще направи възможно повече фенове да присъстват на събитието.

Промо билетите за него вече са изчерпани. Стандартните билети - на цена от 25 лв., могат да бъдат закупени от бар "Петък" (бул. "Васил Левски" 67) и в мрежата на Eventim.bg ("Офис 1", "Германос", "Пикадили", "Технополис", ОМВ и други).

Изненада за музикалните фенове е и колаборацията между двата промоутъра - EventEase и True Badness, които обединяват усилия, за да предложат за първи път в България уникален уикенд парти билет, включващ партито с True Badness presents:  ► DOCTOR P ◄  (Circus) 30.09 @ Party Center 4KM и  EventEase presents DJ Deekline, Ed Solo, Mc Darrison @ club *MIXTAPE 5 на 1 октомври.

Комбинираният пропуск - на цена от 22 лв., и може да бъде намерен в мрежата на Ticketstream.bg ("М-Тел", "Ориндж", "Офис 1" и други или онлайн на http://web.ticketstream.cz/bgts

Още - на:

http://www.facebook.com/event.php?eid=185854298152561


Междувременно, завърши и поредното издание на Спечели с MySound.bg, организирано от ЕventЕase за два безплатни пропуска за The Booty Farm Breaks.

Победителите са: Оля Георгиева и Виктор Викторов.

Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В тандем с кой артист DJ Deekline издава прочутия за брейкбийта проект Breaks Beats And Blonde's?

Вярното е: Wizard.

На печелившите - честито

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички