Dubioza Kolektiv отново в София на 25 ноември


Dubioza Kolektiv отново в София на 25 ноември

2481

Дубиоза Колектив (Dubioza Kolektiv), които се срещнаха за първи път с българската публика наскоро, пристигат отново у нас.

Те ще се изявят в столичния клуб Mixtape 5 на 25 ноември, петък, информираха организаторите от "Строежа".

Вратите на клуба отварят в 20.00 ч., а концертната програма ще стартира в 21:00.

Формацията от Босна и Херцеговина е една от най-интересните съвременни групи от Балканите. Тя не спира да набира популярност в цяла Европа, като списъкът с дати за настоящата година е почти запълнен.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg - "Офис 1", "М-Тел", "На тъмно", "Техномаркет", "Ориндж", "Мултирама", "Строежа". Броят им е ограничен до 600, като цената им е 15 лв. до 31 октомври, от 1 ноември до самата дата тяхната стойност ще бъде увеличена до 20 лв.

Дубиоза Колектив са изключително енергични и атрактивни на сцена. Техният стил е уникална смес от дъб, реге и хип-хоп. Звученето им е уплътнено с китарни рифове, перкусии, ска и етно-мотиви. Бандата е сред най-търсените напоследък и участва в редица фестивали в Германия, Холандия, Сърбия, Словения, Полша, Хърватска, Чехия, Словакия.

Както MySound.bg писа, първият им концерт в България привлече интереса на над 1 000 души, а материалите от живите им изпълнения в Борисовата градина намериха още по-широк отзвук, заради което бандата отново стана особено желана.

Буквално преди броени излезе и последният албум на групата - "Wild Wild East".

Дискът е в каталога на лейбъла Koolarrow Records, зад който стои небезизвестният басист на Faith No More - Били Гулд (Billy Gould).

Mixtape 5 се намира на булевард "България", подлез "Галерия", зона НДК.

Още - на:
 
www.stroeja.com

http://www.youtube.com/watch?v=NqQKXOZ4dbo

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички