No More Many More с ново видео и сингъл в "Тънка червена линия"
Официално подгряващо парти за концерта на Austere в София
Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"

Две партита - една цел!


Две партита - една цел!

5027

След като направи и втората си успешна "стъпка" напред, можем със сигурност да потвърдим, че САЛСАлонЪТ ...проходи, не без основателна гордост обявиха организаторите на събитието.

SALSAlon 3 ще се състои в столичния клуб Funky Kitchen (ул. “Стефан Караджа” 26) от 21.30 ч. довечера.

Събитието ще пренесе посетителите с визията си в Хавана, Куба. Образите от уникалния град, уловени от фотообективите на Райна Монева и Калин Ненков, ще сложат началото на серия от партита, в които визията е дело на непрофесионални фотографи – наши сънародници, които, водени от любопитство и интерес (най-често събуден първоначално от латино музиката), вече са посетили страни от Латинска Америка. Обръщаме се към всички приятели на САЛСАлона, както и на всички любители на латино танците, kоито вече са направили подобна стъпка и искат да споделят с латино общността своите визуални впечатления, да ни пишат на профила на Salsa Doctors във facebook или на адреса в интернет - salsadoctors@abv.bg, приканиха организаторите.

Зад пулта отново ще бъдат салса динозаврите от Salsa Doctors DJ CircleМишо "bailando pegaito" Димов, Иван и Алекс със селекция от съкровища, извадени от древните им (събирани повече от десетилетие) музикални колекции.

Вход 5 лв.

Много важно:САЛСАлонът е преди всичко място за непосредствени, човешки срещи – затова нека „кабальеросите” не се колебаят да канят дами, които не са посещавали школи, защото танцът е дар, даден за да бъде споделян и все някога и от някъде трябва да се започне, нали? Благодарим на всички, които споделиха с нас уникалното си лично присъствие. За нас беше чест! Смятаме занапред да действаме в посока такава, че САЛСАлонът да бъде не само място за забавление, но и "излъчвател" на автентичния латиноамерикански дух и култура, подчертаха организаторите.

Те са в основата на още едно интригуващо събитие.

Massive Reggae Party ще се състои бар 8 BIT от 21.00 ч. утре вечер, 10 декември.

Българските реге лъвове Zionlionz Soundsystem се събират в новия ъндърграунд клуб в столицата (улица "Кирил и Методий" 27) за мощен купон.

Освен селектори с най-голям опит в регето у нас, Zionlionz са и създатели на най-голямото реге събитие на родна почва – ежегодния фестивал BIG BIG SUMMER, който представя пред българска публика артисти от световната реге сцена (Macka B, General Levy, Mad Professor, Percy Dread, Раз Закари (Ras Zacharri), Соул Файър (Soul Fire) и други. Също така три години подред именно Zionlionz Soundsystem и тяхната реге сцена затваряше летния фестивал Spirit Of Burgas, където най-издръжливите танцуваха под звуците на позитивната реге вибрация до ранни зори.

Утре вечер ще звучи музика от селекцията на цялото Zionlionz крю – Zion, Dancing Lion, Masta P6U, Brumbaras и лъвиците Freakkita и Olaijah, представяйки цялата гама на регето - от руутс и дъб, през рага и ска, та чак до джънгъл.

Вход: 4 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички