Двучасово шоу и 50 килограма конфети от 30 Seconds To Mars


Двучасово шоу и 50 килограма конфети от 30 Seconds To Mars

3336

Sofia Rocks 2014 крие изненади не само пред, но и зад сцената.

Както MySound.bg нееднократно писа, зрелищното събитие ще се състои на столичния стадион "Академик" на 6 юли.
 
Екипите вече трескаво работят по подготовката, а в интернет се появиха и част от изискванията на звездите.

Носителят на "Оскар" и фронтмен на 30 Seconds To Mars - Джаред Лето (на снимката), ще пристигне в София с 30 души, включително собствен фризьор, барист и личен треньор. Звездата има специални изисквания за гримьорната в бекстейджа. Той иска тя да е разделена на две стаи, като едната бъде изцяло черна, а другата - бяла. Температурата в черната стая трябва да бъде точно 26 градуса, а в бялата стая да не надвишава 16. Оборудването за бялата стая е задължителният за Лето фреш бар и плот, отрупан с прясно откъснати плодове и зеленчуци, подбрани от местни производители. Обзавеждането за черната стая е също така минималистично – голямо легло "кинг сайз", покрито с черни завивки и обгърнато от пълен мрак и с шумоизолация.

В такава обстановка ще почива Джаред часове преди да излезе на сцената. Шоуто ще продължи над 100 минути, стадионът ще бъде потопен в над 50 килограма конфети, а 100 огромни надуваеми топки ще бъдат пуснати в публиката по време на абсолютния хит на бандата "Up In The Air". Специално 10-метрово удължение на сцената ще доближи звездата до най-верните му фенове отпред.

Шест страхотни банди ще забият за първи път у нас в афиша на Sofia Rocks: 30 Seconds To Mars, The Offspring, Skillet, Mando Diao, Alcest и Osssy. Хедлайнърите 30 Seconds To Mars и The Offspring ще представят пълен концертен сет и гигове поне по 100 минути. Пънкарите ще изпълнят най-успешния си албум – "Smash", който празнува своята 20-годишнина, както и другите си големи хитове. Очаква се наистина мащабно шоу, което ще започне още от ранните часове на деня и ще продължи чак до полунощ.

Както винаги на Sofia Rocks, деца до 10 години могат да влизат безплатно с родителите си, а лица под 18 години ще бъдат допускани с придружител. За всички възрасти ще има специални атракциони. Осигурени ще са специални зони за забавление, много храна, бира и всичко необходимо за един истински фестивален ден.

Билети за събитието - в мрежата на Eventim, включително "Германос", "Пикадили", OMV, "Техномаркет" и Билетен център НДК на цени от 90 и 110 лв.

И това лято официалното Sofia Rocks радио – Z-Rock, ще излъчва ексклузивно от специално мобилно студио с водеща Елена Розберг в епицентъра на събитието. Срещи на живо с рок звездите, ексклузивни интервюта, билети, снимки и видео в реално време на www.zrock.bg и много горещи фестивални емоции за всички слушатели на медията.

По време на обратното броене в нейния ефир те могат да спечелят и билет за фестивала като отговорят на специалния въпрос от ефира с e-mail на sofiarocks@zrock.bg. Всеки ден точно в 18.30 ч. жребий на живо определя кой от участниците ще гледа на живо именитите банди с билет от Z-Rock.

Рок радиото предизвиква истинските фенове на The Offspring с неустоимо предизвикателство. За да имат уникалния шанс да се срещнат на живо със своите герои, феновете трябва да изпратят снимка на своята The Offspring колекция с дискове, касетки, плакати, фланелки или всякакви други аксесоари, придружена с кратка интересна история, свързана с лично преживяване с бандата. Лично Декстър и Нудълс ще разгледат получените колекции на theoffspring@zrock.bg и ще изберат четирима победители, с които ще се запознаят на живо, а един ще грабне Anniversary Smash Package на The Offspring.

Имената на победителите ще станат ясни в ефира на Z-Rock на 4 юли.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички