Дъ Помориънс подгряват Джая Дъ Кет в София


Дъ Помориънс подгряват Джая Дъ Кет в София

5993

Дъ Помориънс (The Pomorians) са единствената група, която ще свири заедно с Джая Дъ Кет (Jaya The Cat) у нас.

Концертът е на 23 април, петък. Както "MySound.bg" съобщи, шоуто на американо-холандската ска-реге банда е в новия клуб "R.B.F.".

Изборът за съпорт не е случаен. Гостите и нашите момчета имат своята "амстердамска история" и донякъде може да се каже - общи ленове. Известен факт е, че Янко Бреков (на снимката) - фронтмен на Поморийците и Артери (Artery), се е подвизавал като гост музикант в серия европейски турнета на Джая, преди те да оформят настоящия си титулярен състав.

По време на гостуването на Джеф Лагадек (Geoff Lagadec) у нас - в ролята му на диджей в три поредни партита преди месец, Дъ Помориънс го посрещнаха в Сливен с 6 песни от репертоара на неговата формация. Американският вокалист прие предложението и се качи на сцената за живите изпълнения, като още тогава загатна за включването на България в настоящото "Grandma’s Poison Tour" 2010.

Билети се продават предварително в мрежата на Ticketstream.bg - вериги магазини "Офис 1", "М-тел", "Техномаркет", "На Тъмно", "Ориндж", клуб "Строежа" и др. Броят им е ограничен до 250, повече от половината от които са вече изчерпани! Така че побързайте, поканиха организаторите.

"R.B.F." е на в кв. "Хаджи Димитър", ул. "Макгахан" 42 - читалище "Иван Вазов". Клубът разполага с перфектно озвучаване и солидна сцена. За конкретния повод вратите ще отворят в 19.30 ч., а същинската част започва в 20.30 ч..

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички