Ейми с чисто ново гадже, пропуска съд в Норвегия!


Ейми с чисто ново гадже, пропуска съд в Норвегия!

5686

Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) има призовка да се яви пред съд в Норвегия на 12 януари 2009.

Причината е заведеното срещу нея дело за притежание на наркотици, предадоха световните агенции. Певицата обжалва решението на властите, според което тя й нейният мъж Блейк Филдър-Сивил изкараха една нощ в полицейското в Берген и бяха принудени да заплатят 500 евро глоба за съхранение на 7 грама марихуана през октомври 2007.

Ейми възразява, че самите полицаи, които ги засекоха с тревата в тамошен хотел, са пристъпили закона и са им наложили неправомерна глоба. Норвежкото законодателство не предвижда друго наказание за притежанието на марихуана.

Вокалистката е уведомена от адвокатите си за деня на делото. Ако тя и Блейк не се явят на заседанието, възражението няма да бъде зачетено и глобата си остава в сила.

Този инцидент бе причина на Уайнхаус да бъде отказана виза за САЩ. Което пък възпрепятства участието й в церемонията по връчването на наградите "Грами" в Лос Анджелис през февруари миналата година.

Малко вероятно е обаче английската изпълнителка да се появи в съда, твърдят от нейното обкръжение. Според тях Ейми е прясно загаджена с тайнствен мъж - Мат, припознат като Дядо Коледа в хотела, където е отседнала на о. Сейнт Лусия, Карибите, заедно със своята племенница - Дион.

"Те изглеждат влюбени и щастливи заедно", категорични са репортерите на в. "Сън", позовавайки се на свои информатори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички