Eйми Уайнхаус: Искам си мъжа обратно!


Eйми Уайнхаус: Искам си мъжа обратно!

5539

Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) напъва да се събира със съпруга си Блейк Филдър-Сивил отново. Двамата са в бракоразводен процес.

Певицата хванала първия самолет за Лондон веднага щом той бил освободен от затвора, прекъсвайки дългата си ваканция на Карибите.

Англичанката била готова на всичко, само и само да запази връзката помежду им. "Щом научи, че Блейк вече не е зад решетките, целият й свят се обърна и тя отново бе обсебена от всички емоции, които ги свързваха. Очевидно още го обича до полуда и иска да започнат всичко отначало. Приплака: "Искам го обратно!", донесоха дружки на изпълнителката пред "Sun". 

Според други източници обаче Блейк въобще не възнамерява да се връща при нея. Той бил запретнал ръкави да откаже дрогата и да захване нов живот. "Сам"!

През януари Уайнхаус подаде молба за развод. Конкретният повод бе фактът, че съпругът й кръшнал с германската моделка Софи Шандорф.

"Връщане назад няма, това е краят. Нашата връзка и без това беше без бъдеще, свързваше ни само сексът", призна английската певица тогава, цитирана от "FemaleFirst". 

Близките на Уайнхаус подкрепиха нейното решение. Бащата на скандалната звезда го определи като "отрезвяване".

Малко преди Нова година вокалистката замина за о. Сейнт Лусия, Карибите, където се загаджи с тайнствен мъж - Мат, припознат като Дядо Коледа в хотела, където бе отседнала със своята племенница - Дион.

Повече от месец световните табалоиди огърмяха орталъка колко щастлива е там - в обятията на новия си любовник.

Шефовете на звукозаписната й компания даже не успяха да я убедят да се прибере на Острова и да продължи работата по следващия си албум.

„Бих искал да имаме общо бъдеще, не желая да се върна от затвора при липсваща съпруга”, повайка се Блейк.

Той бе вкаран зад решетките през 2007 заради посегателство на барман. Малко по-късно бе обвинен и в опит за подкуп с цел лъжесвидетелстване.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички