Eйми Уайнхаус от Ямайка: Новият албум до края на 2009


Eйми Уайнхаус от Ямайка: Новият албум до края на 2009

4675

Новият - трети албум, на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), се пече в Ямайка.

Той няма да е чак толкова мрачен, за какъвто ("крайно депресарски и тъжен проект") бе обявен от самата певица през през 2008.

Не щеш ли, съдбата обърна творческата палачинка на скандалната британка. Раздели я с мъжа й - не по-малка дрога от самата нея. Прати между чаршафите й младо гадже. И не на последно място - откри пред нея екзотична дестинация.

"Ямайка е раят, всъщност", смята вокалистката.

В момента тя се подвизава на остров Санта Лучия, Карибите. Ейми се озова там уж за малко - по Коледа, но към днешна дата не възнамерява да се връща във Великобритания, съобщава "Sun".

"Тя изкарва най-щастливото време от живота си в момента на това място, ето защо не желае да го напуска; изглежда много по-добре и се притеснява, че Лондон може отново да я скапе", казват от нейния мениджмънт.

Певицата твърдо е решила да завърши работата по следващия си диск именно в Ямайка. За което и известила издателите от "Island Records".

Шефовете на лейбъла били склонни да кандисат на молбата, ала само "докато състоянието й се подобри окончателно".  

"Всичко се случва много бързо. Ако продължава в същите темпове, очаквайте диска до края на тази година", похвалила се Уайнхаус пред близките си.

Намеренията й да напусне Острова датират още от миналата година.

"Трудно е да си звезда и да живееш на такова място, вечно под наблюдение. Ейми не е като останалите ВИП-персони. Тя предпочита да общува с обикновени хора, да играе билярд по ъглите на клубовете и да се вози на метрото", поясни неин говорител.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички