Ейми Уайнхаус ще си реже носа


Ейми Уайнхаус ще си реже носа

5756

Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) „оздравя чудодейно” бързо по думите на близките й, след като допреди броени часове бе в болница след тежка реакция към лекарство против настинка.

Едва станала на крака, певицата заяви, че след като неотдавна си сложи силикон в циците за 35 000 британски лири, сега иска да се подложи и на операция за корекция на носа.

„Всички й казват, че на носа й му няма нищо. Но Ейми не обича да оставя нещата на половина. След като се пребори с наркотиците, сега се е вманиачила в пластичната хирургия и само оглежда тялото си какво друго да тури под ножа след бюста си”, призна съкрушено неин близък пред в-к „Сън”.

Бащата на певицата защити решението й да напомпа циците си с твърдението, че не ставало въпрос за самочувствие. След жестокото отслабване, което Ейми преживя, гърдите й "били провиснали" и имали нужда.

„Каквато и да е причината, сега тя изглежда страхотно”, заключи доволно родителят.

Никой в семейството обаче не подкрепя желанието на Уайнхаус да тури под ножа и други части от тялото си. Певицата била доволна от комплиментите и подсвиркванията по отношение на новия си релеф и искала да продължи нататък, за да стане още по-привлекателна.

Желанието й е да пусне дори своя кукла, за която вярва, че ще бъде хит. Ейми даже рисувала проекти за въпросната кукла, признаха притеснени нейни близки. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички