Eйми Уайнхаус смъква името на съпруга от бюста си


Eйми Уайнхаус смъква името на съпруга от бюста си

5486

Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) е решила да се раздели с татуировката от гърдите си, на която е изписано името на нейния съпруг - Блейк Филдър-Сивил. Освен това смята да изчисти от тялото си още една-две рисунки, направени след сватбата им, тъй като й навявали  лоши спомени,  донесе „Мирър”.

Няколко часа по-късно стана ясно, че мъжът й е подал документи за развод. Мотивът на Блейк е изневяра от нейна страна, съобщиха световните ангенции, позовавайки се на адвоката му Хенри Бландмън.

"Да, така е–бумагите пристигнаха”, потвърди говорител на английската вокалистка.

Двамата минаха под венчило през 2007.

Само няколко месеца по-късно той бе осъден за нападение над собственик на бар и вкаран зад решетките в затвора „Хайпнот”, където изкара 27 месеца.

Ейми, която също направи няколко тура по болниците заради дрогата и алкохола, настоява към днешна дата, че се е откачила от наркотиците и огромното количество концентрати, а нейният наркотик бил любовта.

Както “MySound.bg” вече съобщи, тя заби ново гадже – 21-годишния Джоуа Бауман, наричан от всички Мат, по Коледа, докато почиваше на Сейнт ЛусияКарибите.
   
"Окончателно напуснах ада! Отново съм щастлива и влюбена, повече наркотици не са ми необходими - вижте ме как блестя. Когато съм с Джош, не мисля за глупости, а бракът ми с Блейк е изконсумиран отдавна", обяснява певицата, която (уж) работи по следващия си албум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички