Експериментът New Definition Of Latin Dance


Експериментът New Definition Of Latin Dance

4515

Диджеите от Global Vision Circle предприемат поредния си експеримент.

Първото издание на партито New Definition Of Latin Dance ще се състои в столичния клуб "Мементо" от 21 часа утре, 16 февруари.

Вход свободен.

Събитието ще смеси елементи от най-популярните латино-американски танци и ще ги извeжде в орбита на музиката от цялата планета.

New Definition е музикално-танцувален експеримент, отворен едновременно към танцувалната култура на Южна Америка и музиката, идваща от цялата планета.
Диджеите Dancing Angel и Olaija обещават да потопят присъстващите в звуци и ритми от Африка, Южна Америка и Карибите.

Какво ще се получи ако се опитаме да танцуваме танц в двойка (на основата на салсата, самбата, тангото или меренгето) върху ямайско реге, афробийт от Нигерия, фънк от САЩ или пък бангра от Индия? Без съмнение саундтракът на 21 век ще бъде еклектичен, но каква ще бъде рецептата за танца към него?
New Definition дава само един от възможните отговори, обясняват организаторите.

Необходими са въображение, желание за танци в двойка, съчетание между детска игривост и откривателски дух на учен-изследовател и истинско самочуствие. Защото партито не е за "послушните", които обичат някой точно да им показва какво да правят, а за другите, които сами създават своя стил и - много важно – танцуват вслушани в нейно величество музиката, допълниха те.

"Мементо" е на улица "Раковски" 106.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички