Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Електро-поп фиеста с Kadebostany за ордьовър на HippieLandia 2016


Електро-поп фиеста с Kadebostany за ордьовър на HippieLandia 2016

4510

Една от най-интересните, атрактивни и актуални европейски банди – Kadebostany, пристига за първия си концерт в София на 10 юни, петък.

Авторите на хитa "Castle In The Snow" ще представят пред българските ценители впечатляващ концертен спектакъл от електро-поп,  източноевропейска брас секция и мелодични хип-хоп рими в парка на Военната академия. Музикалният букет ще бъде поднесен от харизматичните вокалистки във формацията. Гостите имат с какво да изненадат родните меломани, a EventEase  - организаторите на НippieLandia, решиха да направят подарък на всички фенове, които вече са закупили фестивални билети за 1 и 2 юли, като ги кани да изживеят концерта на Kadebostany напълно безплатно. Така всеки, закупил билет за HippieLandia до петък, ще има свободен достъп до лайв изпълнението на швейцарския проект.

HippieLandia Music Festival ще се състои на 1 и 2 юли в парка на летище София, а в основната му концепция стои любовта към музиката на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови преживявания. Както MySound.bg писа, програмата включва актуални имена от световната сцена, а именно: Gorgon City, Netsky, Gus Gus, Black Sun Empire, DC Breaks, Dax J, HVOB, Enei, Cooh с Авигея и много други. Събитието ще се проведе на две сцени на открито, разположени до живописното езеро на парка с естествен декор от излитащи и кацащи самолети.

На 10 юни преди швейцарската банда Kadebostany ще се изяви българската формация Clavexperience. Звученето на Димитър Горчаков (синтезатори) и Павел Клаве (глас, looping & fx) е микс от Idm, трип-хоп, джаз, реге и всевъзможни бийтове, основан на спонтанна импровизация, чрез която двамата общуват най-добре. Именитият бийтбоксър Skiller става член на проекта през последната година.

Вратите на концертната зона в парка отварят точно в 19.30 ч., а началото ще бъде дадено в 20.00 часа. Събитието се осъществява с приятелската подкрепа Bushmills и e част от театралния фестивал "София Моно".

Билети на цена от 25 лв. - онлайн чрез http://bit.ly/SofiaKadebostany или в НДК, OMV, "Пикадили", "На тъмно" и на входа на Военната академия в деня на концерта.

Всички подробности за първия концерт на Kadebostany у  нас - на:  
https://www.facebook.com/events/1551067468531514

Пълната програма и подробности за събитието - на:

www.hippielandia.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички