Електронният фестивал Metamorphosis с второ издание през април


Електронният фестивал Metamorphosis с второ издание през април

5599

Пролетното издание на фестивала Metamorphosis ще се проведе на 11 април в Палата N 11 на Международен панаир - Пловдив.

Пет от най-популярните световни диджеи – Димас (Dimas) от Испания, американецът Джоуи Белтрам (Joey Beltram), колегата им Астрикс от Израел и италианците Джоузеф Каприати (Joseph Capriati) и Клаудио Понтичели пристигат специално за участието в единствения по рода си фестивал за електронна денс музика у нас, съобщиха организаторите от промоутърската агенция "Ренесанс" (Renesanz). Община Пловдив също подкрепя събитието.

“Стотиците положителни коментари след първия Metamorphosis ни амбицираха да организираме нещо още по-впечатляващо. Сега ще използваме 11-а палата на Международен панаир - Пловдив, която със своята площ от 4500 кв. м. дава много повече възможности”, споделят основните двигатели на фиестата - Балтазар и ДжакРок.

През ноември 2008-а дебютът на Metamorphosis събра в Пловдив над 4000 души от цялата страна, което го превърна в едно от най-забележителните партита за изминалата година. Концепцията на фестивала е в една вечер да се представи цялото разнообразие на електронната денс музика.

"Ренесанс" са се погрижили да не липсва нищо на купона- стилна ВИП-зона непосредствено до сцената, перфектно 100 киловатово озвучаване, впечатляващо осветление и няколко лазера, завладяваща мултимедийна визия, лаундж зона от MAD TV и официално афтърпарти в клуб Eskada.

Билети (24 лв.) и ВИП-ове (38 лв.) се продават в цялата страна в магазините на "Germanos" и "М-Свят", както и в разпространителската мрежа на "Eventim".

Димас Карбахо или още Ди Формейшън, се занимава с музика повече от 20 години, през които си е изградил имидж на добре познат и обичан артист. Собственик е на един от най-уважаваните лейбъли в хаус средите - "Beat Freak Recordings". Многократно е награждаван за най-добър испански хаус диджей, а през 2006 се изкачи до 39-о място в престижната класация на DJ Magazine.

Идващ директно от Ню Йорк, Джоуи Белтрам е жива легенда на техно сцената. Още на 18 години записва за детройтския лейбъл "Transmat". Работи и с Ричи Хоутин. С класически парчета като "Energy Flash" и целия си албум "Places", американецът е добре познат иноватор в ейсид техното.

Астрикс е сред доказалите се израелски транс продуценти. Негов "специалитет" е "full on psychedelic trance" стилът. Работил с  Infected Mushroom, Alien Project и др. В момента се намира на 43-а позиция в чарта на "DJ Magazine".

Особено нашумелият напоследък италианец Джоузеф Каприати издава редица успешни плочи за престижни лейбъли като "CLR" на Крис Либинг, "Alchemy" на Мауро Пикото и др. Подвизава се в плейлистите на Карл Кокс, Ричи Хоутин, Марко Карола, Лоран Гарние, Дъбфайър, Дани Теналия, Джон Дигуид...

Родом от Неапол, Клаудио Понтичели завърта плочите за пръв път едва 15-годишен. Ориентира се към минимъл техно саунда, инспириран от типичните италиански и немски звуци.

Още на: www.renesanz.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички