Елтън Джон ще осиновява украинче?


Елтън Джон ще осиновява украинче?

4876

Елтън Джон (Elton John) заяви, че иска да осинови 14-месечно украинско бебе на име Лев, което му взело сърцето.

Певецът и неговият съпруг Дейвид Фърниш видели детето в сиропиталище за деца, болни от СПИН или с родители, заразени със смъртоносната болест.

„Двамата с Дейвид винаги сме си говорили за осиновяване. Той винаги е бил за, а аз досега винаги съм бил против, защото съм вече на 62. А и при пътуванията ми и живота, който водя, не би било честно към детето. Но след като видях днес Лев, бих се радвал да го осиновя”, каза Елтън Джон.

„Не знам как направи това, но той просто ми взе сърцето. Същото направи и с Дейвид и би било чудесно да му осигурим дом. Днес просто си промених мнението. Той е едно такова чудно нещо, Бог да го благослови”, добави певецът.

 

Елтън Джон е в Украйна, за да подпомага дейсността на благотворителната си фондация за болни от СПИН. Той изпълни песента си „Circle Of Life” пред около 80 деца в украинското сиропиталище.

 

Певецът заявил, че за него няма значение дали детето е носител на вируса ХИВ или не. Според персонала на дома, майката на Лев живеела близо до заведението, но не била идвала, откакто го била дала в дома.

 

Елтън Джон и съпругът му обаче могат да имат проблеми, ако започнат официална процедура по осиновяване, защото украинските закони забраняват разлика, по-голяма от 45 години между детето и осиновителя му.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички