Еминем възпя Детройт в стомана, мускули и пот с рап и класика


Еминем възпя Детройт в стомана, мускули и пот с рап и класика

6475

Еминем (Eminem) възпя Детройт.

"Твоето име продължава да е символ за строежа на нацията: стомана, мускули и пот. Когато ти си наранен, уязвени сме и самите ние", рапира Ем върху фона на класическа китара в нарочно обръщение. Кадрите са на живо в Интернет.

"Улиците са свидетели на твоята борба, ние си оставаме твои граждани, Детройт. От твоите улици се надига съпротива, което едва ли осъзнаваш, но всъщност чувстваш. Моят дом, домът на Джо Луис (именития боксьор, известен още като Черния бомбардировач - бел.,р.)...", нарежда още бледоликият майстор на хип-хопа.

Детройт е известен и като Меката на американската автомобилна индустрия и едно от най-важните пристанища в САЩ, припомня "Контактмюзик".

Градът, от който произхожда Маршал Медърс III (истинското име на музиканта), е сред най-тежко засегнатите от икомоническата криза към днешна дата.

Родителите на рапъра се женят когато майка му е на 15, а баща му на 22. След две години се ражда Маршал и много скоро двамата се разделят. Деби и синът ѝ живеят известно време при роднини, преди да се установят в негърския квартал на Източен Детройт.

Без пукната пара в джоба Маршал обикаля улиците на града. Именно неговата атмосфера помага в акуширането на две от най-личните парчета на Еминем - "Rock Bottom" и "If I Had", които по-късно ще влязат в албума "The Slim Shady" (1999).

Детройт, Мичиган, даде на света Арета Франклин, Алис Купър, Джак Уайт (Уайт Страйпс, Ракънтърс, Дъ Дет Уедър), джазмените Милт Джексън, Кени Гарет и много други.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички