Евъргрийни дефилират в Мюзик Айдъл


Евъргрийни дефилират в Мюзик Айдъл

4439

Вчера бе дадено началото на големите концерти в "Мюзик Айдъл".По традиция това стана с мегахит - "We Are The World".

На шоуто присъстваха менторите Богдана Карадочева и Кирил Маричков, които помагаха на финалистите при подготовката на първата музикална задача - евъргрийни.

За първи път на кандидат-идолите акомпанираше група Те заедно с беквокалистките Преслава Пейчева и Жени Александрова и - отново - с подкрепата на топкитариста Иван Лечев.

По време на шоуто прозвучаха "Rock'n'Roll Music" на Чък Бери, "Woman In Love" на Барбра Стрейзънд, влизала и в репертоара на Лили Иванова, "I'm So Excited" на дамското вокално трио Пойнтър Систърс от 1982, "Mamma Mia" на АББА и още много други хитове от близкото и далечно минало.

"Най-древната" песен сред евъргрийните за вечерта - от края на третото десетилетие на 20 век - бе изпълнена от Иван.

Оригиналът е австрийски ("Schöner Gigolo"), но по-популярна е адаптацията на Луи Прима от 50-те, комбинирана с "I Ain't Got Nobody" от 1915.

Журито се поляризира в оценките си - Люси излезе на сцената да целуне айтослията, а Фънки го обвини, че е пял фалшиво, и го нарече келеш.

На финала фронтменът на Щурците изпълни с 13-те млади таланти една от най-популярните си песни - "Клетва" от филма "Вчера".

Това бе последната изява на финалистите на сцена в този състав - в сряда един от тях, с най-нисък зрителски вот, ще напусне шоуто.

Междувременно вече е онлайн обогатената версия на официалния сайт на "Мюзик Айдъл", в който всеки може да гласува за своя любимец в анкетата за интернет идол.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички