Фенове режисират видеото към новата песен на Рут Колева


Фенове режисират видеото към новата песен на Рут Колева

4923

След като в края на април Рут Колева доказа на всички меломани, че българската музика е жива, а преди това победоносно обра номинациите на тазгодишните награди на "БГ радио", изпълнителката отново реши да провокира фенове си.

Този път тя повери именно на тях възможността да решат как да изглежда видеото към нейния втори сингъл „Чуй ме”.

Подробности около кампанията и регламента за участие могат да бъдат открити на официалния сайт на продуцентите от „Виталити Mюзик” - www.vitalitymusic.com.

Почитателите на гласовитата певица могат да изпращат своите предложения, които ще бъдат качени в специално създаден канал в Youtube, където ще може и да се гласува. Финалният избор ще бъде направен измежду 3-е предложения, събрали най-много гласове. Авторът на клипа победител ще получи и специална награда от "Виталити Мюзик” и "БГ радио", партньор на проекта.

Феновете на Рут могат свободно да изтеглят втория й сингъл от сайта на „Виталити Мюзик”. А самата изпълнителка отново се опитва да разгадае любовта, този път „опакована” в денс ритъм и поднесена с ултимативни послания „не ми играй номера, вместо теб ще реша”.

Кампанията около избора на видео клип за песента "Чуй ме" се осъществява с медийното партньорство на "БГ радио".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички