Fest Team и "Строежа" представят: Jеremy? Големият концерт


Fest Team и "Строежа" представят: Jеremy? Големият концерт

980

От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок бандата Jеremy? преобръща представите за българска музика, шоу и рок-ен-рол, заради които не е необходимо да излизаш извън граница. 

Сега те са готови за техния Голям концерт в "Арена София" (Колодрум) в Борисовата градина на 16 септември.

Екипът на "Строежа", който винаги е подкрепял групата, и Fest Team, промоутърската компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души на година и която организира някои от най-големите музикални събития и фестивали в България, обединяват усилия, за да покажат, че българските артисти заслужават сцени с мащаба и блясъка на чуждестранните.

В музикалната история на българската инди рок банда има върхове като споделянето на една сцена с Queen и Arctic Monkeys, приз "Кристална лира", тройна награда в конкурса "Пролет" на БНР, специално отличие в класацията "БНР Топ 20" за най-дълго задържала се песен на първо място. Jеremy? е и първата група от България, която печели златен медал в конкурса International Songwriting Competition. Музикантите имат реализирани няколко европейски турнета, ежегодни турнета в страната, свирили са на едни от най-значимите фестивали като EXIT, Serbia, Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen, Nederland, Camden Rocks, London UK, Expo Beats Festival, Dubai, Rock For People, Pilsen Czechia.

Най-голяма популярност в България придобиват с песните си "Fake Fruits", "Hope", "Go Or Fall" и с дуета на български език с легендарния Кирил Маричков "Не си сам".

На сцената в "Арена София" ще се качат Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров, за да докажат, че музиката от България днес може да накара феновете да се чувстват част от света. Пълнокръвно рок-ен-рол шоу, което публиката заслужава да види от българска група.

Събитието във Фейсбук е тук.

Билети - в мрежата на Ticketstation.

Jеremy?@ Facebook: https://www.facebook.com/jeremyband

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Cher - "Christmas"

Видео


Албуми


Cher - "Christmas"

Феновете на Шер (Cher) могат да разчитат на много весел, ярък и рок-ен-рол празничен сезон тази година с официалното...

Най-четени новини


виж всички