КоЯn на Hills Оf Rock 2024: Once a Freak, Always a Freak. Средният пръст и малко други есенции
С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:
Легендата на японския авангарден джаз Акира Саката в София
Първо издание на Music Vibes Festival. Молец, Fyre, Атанас Колев, Боро Първи и други хитови изпълнители в Созопол. Крис Макаров и Юли Славчев - посланици на нов бранд за дрехи втора употреба
Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол
Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка
Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"
Рок маратон: Mono Inc, Pain Of Salvation и Ihsahn в три последователни дни в Пловдив
Трето издание на Международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев" в Боровец от 2 до 7 август
Judas Priest - Защитниците на Непроницаемата вяра в София
Траш и спийд на макс с американските титани Toxic Holocaust
Chuck Billy (Testament): "Ще крием бирата в бекстейджа от Maltworm"

Фестивал на рибата и виното събира над 200 артисти в Бургас


Фестивал на рибата и виното събира над 200 артисти в Бургас

1543

Остават броени дни до началото на тазгодишния Фестивал на рибата и виното, който ще се проведе в Бургас на 7, 8, 9 и 10 септември.

Вкусна морска храна, приготвена на място във фестивалната зона, подбрано вино и пъстра програма очакват всички бургазлии и гости на града.

Освен интересната програма, в рамките на събитието ще се състои и традиционният конкурс за "Най-вкусна рибена чорба", за който могат да кандидатстват всички заведения и домашни майстори, които вярват, че правят най-добрата рибена чорба на в Бургас. Ако искате да участвате в конкурса, е необходимо да заявите вашето участие на festivalnaribataivinoto@gmail.com и на 10 септември 2023 в 12.30 ч. да донесете своята тенджера с 3-4 порции за дегустация. Специално жури ще оцени предложенията и ще награди отличената рецепта с приз.

Морски изкушения и много забавления ще посрещнат бургазлии и гостите на града пред експо център "Флора". Програмата включва над 200 артисти, кулинарни демонстрации и конкурси, игри, забавление за децата, подбрано вино и вкусни морски деликатеси.

Още на 7 септември гостите ще могат да се насладят на танцова програма, дегустация на български вина и концерт на Самуел Мануелян, Йордан Петков, група Горещ пясък и звездата на вечерта – Кичка Бодурова.

Вторият фестивален ден ще бъде открит с мажоретни танци, кулинарна демонстрация на венецуелска кухня, концерт на Бургаския духов оркестър, Artem & Tatyana Manchos от Украйна, BG дуетът и латино фуриите от Mambo Song. Вечерта ще завърши с лятно кино под открито небе и прожекция на комедията "Бай Иван".

На 9 септември програмата ще започне с куклен театър за най-малките, ще продължи с вкусни кулинарни демонстрации и състезания, концерт на Формация за стари градски песни, Stand Up комеди шоу, концерти на Петя Буюклиева и Джанго Зе. Третият фестивален ден също ще завърши отново с лятно кино под звездите.

В неделя, 10 септември, ще се проведе и конкурсът за "Най-вкусна рибена чорба". Танцови програми, концерти, игри, винени и кулинарни демонстрации ще изпълнят програмата за деня, а вечерта ще завърши с фолклорното шоу на Клуб за народни танци Елбетица и концерт на Николина Чакърдъкова.

В специално обособената детска зона на фестивала на рибата и виното ще се погрижат децата да се забавляват с редица игри, състезания и работилници, така че не забравяйте да вземете и най-малките любители на летните приключения, приканиха организаторите.

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк "Приморски" (до експоцентър "Флора") и ще работи от 7 септември от 17.00 ч. до 23.00 ч, на 8 септември от 16.00 ч. до 23.00 ч., а в събота и неделя – от 11.00 до 23.30 ч.

Входът е свободен

За повече информация, следете Фейсбук страницата на фестивала - https://www.facebook.com/festivalnaribata/

Снимки от предходните събития може да разгледате тук: https://www.facebook.com/festivalnaribata/photos_albums
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички