Фестивалът на Цацата се завръща в Кранево. Специални гости: Boney M Experience


Фестивалът на Цацата се завръща в Кранево. Специални гости: Boney M Experience

760

Любимият на малки и големи Фестивал на Цацата се завръща с атрактивна програма и богата кулинарна селекция в Кранево от 14 до 16 юни при вход свободен.

Традиционната за северното ни Черноморие тридневна фиеста през лятото се задава с обещание за много музика, танци, игри, кулинарни демонстрации, забавни състезания, студена бира и прясна цаца. И това е само част от програмата на събитието.

Голямата изненада в афиша на тазгодишното издание е Boney M Experience. Групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация, ще се качи на сцената да представи любими на няколко поколения хитове.

Boney M е най-известната диско група, създадена през 70–те години на миналия век. Много бързо се превръща в емблема на стила, създавайки едни от най-разпознаваемите танцували хитове, които и до днес превземат диско сцените. Най-известните парчета, които карат млади и стари да танцуват и да се радват на голяма популярност, са "Rivers Оf Babylon", "Daddy Cool", "Ma Baker", "Sunny", "Rasputin", "Belfast", "Kalimba de Luna", "Brown Girl In The Ring" и др.

Boney M се разпадат през 1986 година, но един от основателите и певец на групата - Bobby Farrell, продължава да концертира с нов състав.Няколко години след неговата смърт през 2010 г, останалите участници във формацията възстановяват дейността си под името Boney M Experience. Изпълненията им на живо не оставят никой пред сцената безразличен - звук, светлина, вокали и традиционното за Boney M сценично присъствие придават на шоуто уникален привкус, който увлича публиката в ритъма на диското.

"Българите определено знаят как да се забавляват и за нас е изненадващо колко много хора помнят всички текстове на песните на Boney M. Радваме се, че ще се върнем в България!", споделиха участниците в Boney M Experience наскоро, а предстои и Кранево да докаже, че българската публика знае как да се забавлява на вечните музикални хитове.

В първата вечер сцената ще бъде пометена от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите. Преди тях ще се изявят още поп и рок изпълнители с любими на публиката хитове. Ще видим танцови и вокални състави от Грузия, концерти на група Oxidised, Алекс и Стефан, Георги Шопов ("Гласът на България" 2020) и Ива Иванова

Във втория ден освен Boney M Experience, ще участва и БГ Дуетът. Третият ден ще бъде посветен на фолклорните традиции. Освен много местни и самодейни артисти и изпълнители, ще видим и чуем талантливите Ива и Велислава Костадинови, а фестивалната програма ще бъде закрита в неделя вечер от оркестър Виво Монтана.

За най-малките посетители също са предвидени забавления.

Фестивалът на Цацата се организира със съдействието на община Балчик и кметство Кранево.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички