Филип Аврамов с премиера на музикалния спектакъл Бог Рок


Филип Аврамов с премиера на музикалния спектакъл Бог Рок

3988

Нека бъде музика!

Така накратко може да се обобщи лайт мотивът в един нетрадиционен one-man спектакъл на Филип Аврамов.

Малко известен факт е, че освен талантлив актьор, Филип е и също толкова добър музикант. Комбинацията от двете му дарби в рими и ритми е демонстрирана в "Бог Рок"- музикално-театрален пърформънс, специално създаден за бар.

Затова и премиерата му е в клуб Студио 5 на 25 март.

А когато говорим за качествено забавление, задължителното условие е приятелската компания. Затова и в "Бог Рок" са замесени тримата Bushmills Brothers - Филип Аврамов, Дани Рашев и Петър Калчев. Театърът е мястото, на което се срещат за първи път, и което остава притегателна сила за тях. Затова и общата им мечта, която сега ще осъществят с приятелската подкрепа на Bushmills, е тяхно общо представление.

Ролите са разпределени по братски – Филип в ролята на актьор и певец (в средата на снимка), Дани - автор на текста, а Петър е режисьор. В едночасовия коктейл, който ще поднесат, основните съставки са много рок, по-малко блус и достатъчно чувство за хумор. Музикалната разходка започва някъде през 60-те и приключва в наши дни, като преминава от Muddy Waters (Мъди Уотърс), през John Lee Hooker до Whitesnake, Metallica и AC/DC.

"За мен този спектакъл е върховно изживяване. Впуснах се в него, защото главното действащо лице ще бъде музиката. А тя не се съобразява с пол, раса, политика и интереси и няма езикови ограничения. Музиката е речта на Бог…Бог-Рок", сподели вълнението си от предстоящата премиера Аврамов.

Билети за премиерата на "Бог Рок" могат да бъдат закупени на цена от 10 лв. от клуб Студио 5 и билетния център на НДК.

Скоро очаквайте информация и за следващите представления на спектакъла.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички