Филип Киркоров купоняса до сутринта след финала на БГ Евровизия


Филип Киркоров купоняса до сутринта след финала на БГ Евровизия

5815

Филип Киркоров, дует Ритон и Драго Драганов разпуснаха след финала на БГ "Евровизия" в пиано-бар "Магнито Гранде".

След шоуто си в НДК, певецът с български корени и най-близките му приятели си организираха парти в столичното заведние.

Още с пристигането си в у нас Киркоров се позаинтересувал за място, където може да хапне и едновременно с това да стане купон. Негови приятели го насочили към "Магнито" и дори направили резервация от негово име.

Изтощен от емоциите на сцената, но във видимо добро настроение,  певецът  пожелал да хапне от най-любимите си ястия, а именно – лютеница, кюфтета, български сирена и шопска салата с люта чушка.

Домакините, които обичайно предлагат индийска, турска, руска и кухни, предварително били предупредени за вкусовите му предпочитания и се сдобили с български продукти от проверени места.

Филип се проявил и като познавач на нашенските алкохолни напитки: избрал да придружи вечерята си с чаша качествено българско червено вино.
 
Веселата компания направила впечатление на гостите в бара с изпълнението на Драго Чая, който смело грабнал микрофона и на живо поздравил госта с любимата му песен на Васил Найденов -  „Телефонна любов”.

Забавата продължила до сутринта, когато най-известният в света певец от български произход се оттеглил на заслужена почивка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички