Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Финалът на Bailando e довечера


Финалът на Bailando e довечера

7075

Финалът на Bailando ще събере довечера на сцената на благотворителното предаване мечтатели, жури и хореографи.

Зрителите на "Нова телевизия" за последен път ще могат да видят своите любимци от 20.00 ч.

В три кръга, единствено те ще могат да оценят изпълненията на участниците, като след всеки ще отпада по един от тях. По време на цялото предаване четиримата мечтатели ще разчитат на пълна подкрепа от журито,  което този път ще бъде на сцената до тях, за да подкрепи каузите на финалистите. Така докато Нели Рангелова и Венци Миланов ще пеят "Писмо до татко", Татяна Лолова ще рецитира част от текста на Михаил Белчев.

Уникално завръщане към сцената ще направи Нешка Робева. С етно ромски танц тя и нейните танцьори от NeshkaArt ще танцуват с актрисата Мая Бежанска и Ники Ефтимов. Бащата на две деца с аутизъм набира средства за училище за работа с деца страдащи от заболяването. 

До новинаря на медията Христо Калоферов и мечтаещата да стане актриса Роси Караджова ще застане Васил Найденов. Дуетът, който в последното издание на предаването видяхме да си подарява романтични коледни подаръци, ще танцува  на „Джули” докато Васко „разтъпква” кецове на сцената.

Краси Каракачанов и Рада Рачева ще могат да разчитат на Йорданка Христова, за да изпеят "Само един живот" на Емил Димитров. Носителката на орден "Стара планина" ще дари гласа си за дуета, за да може деветчленното семейството на Рада да запази ипотекираното си жилище.

Хореографите на шоуто ще излязат на сцената във втория кръг на финала в ролята на танцов балет към музикалните дуети. Значително по-важна ще бъде подкрепата на Яна Акимова, Светльо Димитров, Маргарита Будинова и Алфредо Торес за танцовите двойки, които успеят да се класират. 

Съвсем в тон с финала на предаването, в последния му кръг двамата финалисти, стигнали до него, ще трябва да пеят, или танцуват на парчето на Глория Гейнър "I Will Survive". Мотивиращото послание, което носи песента, идва точно на мястото си – на финалната права преди сбъдването на една мечта.

След края на предаването всички участници ще отбележат финала в столичния пиано-бар Mojo на булевард "Александър Стамболийски".

Сцената на новото заведение ще бъде отворена за всички участници от самото начало до края на благотворителното предаване, за да събере всички отново заедно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички