Fire Will Burn Us на EDIT е номер едно за седма поредна седмица


Fire Will Burn Us на EDIT е номер едно за седма поредна седмица

5239

Пилотният сингъл "Fire Will Burn Us" от втория албум на EDIT продължава да води класацията "ММ топ 20", след седем успешни седмици на върха!

Хитовото парче е първо за тандема Васко и Веси, след като красивата брюнетка зае мястото на предишния член на проекта Владо.

Атрактивното видео към песента е заснето от режисьора Доби Николов в Художествената Академия, "Факултет приложни изкуства". Материалите, използвани в клипа за изработка на дрехите и декорите, са картон, хартия и найлони, и пресъздават абстрактната идея на режисьора за три паралелни свята. Във видеото като танцорка се изявява и актрисата Жени Александрова.

Основната заслуга за различното звучене на проекта обаче е на вокалистката Весела Маринчева, позната на публиката до момента от участието си в мюзикълите „Клетниците”, „Опера за три гроша” и „Кабаре”. Тя става част от EDIT в началото на 2008, след тежък кастинг, в края на който е безапелационно избрана сред останалите 3 най-добри претендентки.  

“Чувствам се страхотно като част от EDIT – казва Веси, - най-вече, защото с Васко си паснахме идеално и се сработихме веднага. А "Fire Will Burn Us" само потвърждава това – песента звучи много модерно, динамична е и кара хората да танцуват и да се забавляват!”  

В момента Веси и Васко усилено работят по новия си албум, който е с работно заглавие "Safe Mode" и ще съдържа 12 парчета. Освен гласа на Веси, в албума ще можете да чуете и певиците Тони и Ани Лозанови. Гост музиканти са и Владо, барабанистът на Сигнал, както и басистът Марио Иванов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички