Фрийстайл! Хореограф на Кайли Миноуг - ментор в Dancing Stars


Фрийстайл! Хореограф на Кайли Миноуг - ментор в Dancing Stars

5407

Най-големият британски хореограф - Венол Кинг, гостува в "Dancing Stars" 2 довечера, за да постави новата задача на участниците и да бъде техен ментор цяла седмица по време на подготовката им. 

Венол Кинг е обиколил света, демонстрирайки невероятните си танцови хореографии. Той е световният шампион по фрийстайл в Urban street Hip Hop. Поставял е на сцена множество спектакли и е правил световни турнета през последните години. В изявите си в САЩ е работил с най-големите звезди, включително Кайли Миноуг (Kylie Minogue), която е обучавал в танците и се е грижил за хореографията в световните й турнета в продължение на 8 години. Носител е и на престижни британски награди.   

Крум Савов и Мария Агапиу, Етиен Леви и Ива Григорова, Тодор Кирков и Петя Димитрова, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Миодраг Иванов и Цвета Цочева са двойките, които ще танцуват в неделя вечер. Крум и Мария ще се представят със самба и виенски валс, а спортният журналист ще се превъплъти в магьосник за изискания танц.

Петя и Тодор най-накрая ще могат да покажат еротичната си хореография. Те ще я изпълнят върху музика на Мерлин Менсън, а специална метална клетка ще бъде поставена на сцената за това тяхно шоу.

Етиен Леви пък ще яхне мотор на сцената за джайва, който са подготвили с партньорката си. Зрителите ще могат да видят Венета в култовата сцена от „Криминале”, а и как кърши снага в гореща салса. Миодраг Иванов и неговата партньорка са подготвили виенски валс с привкус на кънтри и Дивия Запад.

Поканени за защитници на звездните двойки, борещи се за завръщане в шоуто, са Мария Илиева, Виктор Калев, Мариана Попова, Емилия Радева, Марги Хранова, Румънеца и Енчев и др.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички