Галя (екс-КариZма) става посланик на добра воля за И Аз мога


Галя (екс-КариZма) става посланик на добра воля за И Аз мога

5439

Обединяването на усилията между бившата вокалистка на КариZма - Галя, и "I Can Too" в подкрепа на децата с увреждания у нас, ще се отбележи с акустичен концерт в столичния клуб "Червило" от 23.00 ч. на 19 ноември, четвъртък.

Събраните на събитието средства ще бъдат предоставени за подпомагане изграждането на Центъра за деца с аутизъм, който фондация "И Аз мога" създава в Пловдив.

Популярната изпълнителка ще излезе на сцената със същата клубна формация, с която предизвика бурни овации  на своя "MAD Secret Concert" тази пролет - Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (барабани) и Борис Таслев (бас).

Те са приготвили нетрадиционни аранжименти и интерпретации в стил нео соул, лаундж и хаус с елементи на джаз. 

Галя е почетен посланик на младежките програми на Фонда за население на ООН (UNFPA) и носител на наградата Посланик на годината 2007 и 2009 в рамките на международната организация, базирана в Ню Йорк.

Сътрудничеството й с "I Can Too" е и първа стъпка към присъединяването на фондацията към международните партньори на Y-PEER/ UNFPA, чийто почетен представител е изпълнителката.

Сред тях са MTV Staying Alive, Designers Against AIDS, Fashion Against AIDS, Dance4Life, Българския червен кръст и много други.

Вокалистката и "I Can Too" предприемат съвместно голяма крачка към по-глобалното обединяване на усилията и влиянието на неправителствените организации с идеална цел в разрешаването на социалните и здравни проблеми на децата в България.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички