Георги Христов засне клипа с Джони Фалконе


Георги Христов засне клипа с Джони Фалконе

5237

Георги Христов и Джони Фалконе (Jonie Falcone) приключиха снимките за клипа към песента си „Hey Boy, Hey Girl”. Тези дни у нас бяха заснети кадрите, които да допълнят лентата, започната в Италия. Скоро зрителите ще могат да видят видеото към парчето по телевизиите в няколко европейски страни.

Като истински кавалер Жоро изпрати приятелката си на летището, където двамата се разделиха, но не за дълго. На тях тепърва им предстоят нови пътувания и срещи покрай съвместните проекти.

Красивата бамбина от Апенините бе у нас по покана на Георги Христов за спектакъла му в зала 1 на НДК на 29 октомври, на който се състоя сценичната премиера на първата им съвместна песен. Двамата взривиха публиката с щурото си изпълнение на мелъди рок парчето, което продължава да набира скорост на Ботуша и в Испания.

Бурни ръкопляскания си спечелиха и вечнозелената „Нямам нужда от много приятели”, както и хитовете „Sogno”, „Никога”, „Дива”, „Още”. На няколко пъти публиката дори стана на крака, за да изрази своето специално отношение към блестящото представяне на композиции като „Двама”, „Камино” и др.

Онези, които не са успели да присъстват в залата, ще имат възможността да видят телевизионната версия на концерта в края на декември по Нова ТВ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички