Гласът на Янка Рупкина - за Поли Генова


Гласът на Янка Рупкина - за Поли Генова

4761

Янка Рупкина пожела на Поли Генова късмет и да се върне с награда от конкурса "Евровизия" 2011 в Дюселдорф.

Народната певица бе гост в предаването "На инат" по "Нова телевизия", където заедно с бенда на Дани Милев представи своя неиздавана досега песен. В изявата се включи и пианистът Иво Дуков.

Както MySound.bg огласи, именитата ни фолклорна изпълнителка се появи в студиото като част от проекта на медията, обединяваща в една кауза любими български изпълнители, които загърбват враждите и суетата в гилдията, за да покажат, че с малко повече позитивна енергия, вяра и уважение един към друг, можем да създаваме по-стойностни неща, да се радваме на по-хубава музика и на повече успехи.

В същото издание на шоуто се изяви и Георги Коритаров.
 
"Ако вие - Марк О’Селски, сте гарант за свободата на словото у нас, то същият тип гарант за държавността е и господин Бойко Борисов", заяви в студиото на предаването журналистът.
 
Запитан от триизмерното магаре за отношенията си с Алексей Петров, Коритаров призна, че те са приятелски, но категорично заяви, че двамата нямали планове да правят вестник, както се писа в жълтата преса. Той обаче не отговори конкретно на въпроса дали приятелството му с Петров повлиява на неговата оценка за Бойко Борисов и партия ГЕРБ. "Познавам и Бойко Борисов, и Алексей Петров отдавна - още от времената, когато те бяха в много добронамерени, близки отношения. Не искам да коментирам повече, но между тях имаше взаимно професионално и личностно уважение", измъкна се Коритаров.

Той символично извади лулата си в студиото на Марк О’Селски и шеговито нарече анимационния водещ "стожер на българската сериозна журналистика и господар на свободното слово".

"Вие просто олицетворявате свободата днес, защото там, където е свободата на магарешката журналистика, могат да се изразяват и свободни мисли от хора като мен", заяви гостът.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички