Глезят Акцент с 9-метрова лимузина и яхта в Слънчев бряг


Глезят Акцент с 9-метрова лимузина и яхта в Слънчев бряг

5163

Трескава подготовка тече около посрещането на румънската група Акцент (Akcent), която ще изнесе концерт за първи път у нас.

Купонът започва малко преди полунощ в клуб "Ферети", част от комплекса "Мултиплейс", Слънчев бряг, утре вечер.

В програмата за развлечения и приятно изкарване на гостите домакините от "Мултиплейс" и организаторите от агенция "ПРофайл" са набелязали релаксиращи тайландски масажи в луксозния "Виктория" СПА и круиз с яхта. Предвидена е гурме вечеря преди изявата в суши - ресторанта "Fuzen", където до този момент са похапвали светила от ранга на Рейчъл Стар, DJ Тиесто (DJ Tiesto), Дейвид Вендета (David Vendetta), Виктор Калдeронe. Екип от ВИП готвачи и сервитъори ще обслужва видните гости.

В предвартелните изисквания на популярната група са нощувките, които задължително трябва да бъдат в луксозни апарартаменти. Акцент ще бъдат настанени в 4 апартамента в хотел "Авалон". Желанието им е да бъдат на един и същ етаж, а в стаите да има джакузи, шампанско и много плодове.

По повод гостуването на съседите двама мениджъри пристигнаха седмица по-рано, за да огледат мястото и да се уверят, че условията наистина отговаря на изискванията.

По повод пътуването взискателното трио поръчало 9-метрова лимузина от "Lozanov" и в последната седмица отказало самолетните билети заради ранното излитане.

"Предпочитаме да пътуваме комфортно и да разгледаме повече вашата страна, за която само сме чували чудесни неща, пък и да си вземем дозата сън", казали момчетата.

"Щастлив съм, че имам възможност да посрещна лично румънските звезди, придобили популярност в Европа. Медиите в цял свят се скъсват да въртят това лято техните свежарски хитове, които зареждат с позитивно настроение. Любими и предпочитани идоли са за много българи. Още от сега предусещаме, че купонът ще е повече от взривяващ и запомнящ се", смятат организаторите.

За да чуят и видят румънския състав, в "Мултиплейс" вече са си резервирали места Анн-Джи, Симона Първанова, Денислав и Пламена от "Мюзик Айдъл" 3, Весела Нейнски, Маги Желязкова, Зейнеб.

Във ВИП сапаретата на "Ферети" ще се настанят Виктория Кесаровска от азиатските СПА "Виктория", Евгени Минчев, Ева и Евелин Георгиеви, Юлита Хинкова, Айвън от Максимус, Валерия Дойчинова от "Вас резерв" и други.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички