Горещо: 10 дами с концерт в Студио 5


Горещо: 10 дами с концерт в Студио 5

6092

Необятната на звуци, енергии и жанрови колаборации сцена в столичното Студио 5 ще приюти новата концертна формация d.vine.

Изцяло дамската формация ще се представи от 22.00 ч. довечера. 

Групата излиза в състав: Ирина Нинова – вокал, Ана Кънева – китара, Христина Kaцарова – клавир, Тина Коилова – бас и Деси Петкова - Sun Dessi – ударни.

За гости са поканени JuraTone – соло китара, вокал, аранжименти, Яна Дончева (The Belles) – флейта и алт саксофон и струнен квартет с участието на Джанина Драгоева – цигулка, Марина Тодорова – цигулка, Бистра Копринкова – виола и Йоанна-Мария Колева – виолончело.

Както MySound.bg извести, d.vine се събират по повод официалното дипломиране на Деси Петкова през 2009, когато залата на Нов Български университет се оказва тясна за любопитните фенове и приятели на момичетата. Следват трансформации, много репетиции и няколко изяви на живо. Сцената определено се харесва на новата гърлс банда и й дава заряд за участие в нови проекти. Момичетата имат своите "бъдещи творчески планове".

Концертът ще въвлече публиката в магията на Джордж Бенсън (George Benson) с парчета от репертоара му в аранжимент на маестро Любомир Савов. 11-е музиканти ще представят и авторските композиции на JuraTone "Because You Like …" и "Sunny Days". Във втората част сцената ще завладеят момичетата от d.vine с изпълнения на любими кавъри на Kool & The Gang, Tina Turner, Simply Red, Стиви Уондър (Stеvie Wonder), Дуби Брадърс (Doobie Brothers) и много други.

d.vine са единствената изцяло женска формация у нас, свиреща фюжън от поп и рок репертоар. Проектът е създаден като група с постоянни музиканти и гости. Момичетата желаят да разгорещят музикалната ни сцена с богато сценично присъствие, нови идеи и стил на музикална интерпретация, превръщайки концертите в истинско божествено забавление.

Билети за концерта на цена от 6 лв. се продават в касите на Билетен център, НДК, и Студио 5, както и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg
 
Още - на:

http://www.facebook.com/yankulov#!/pages/dvine/173057636062269

http://dvine.hit.bg/

Оркестърът на Теодосий Спасов закрива сезона в популярното заведение утре.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички