Графа представя ново парче в Dancing Stars


Графа представя ново парче в Dancing Stars

5737

Куикстеп, фокстрот и джайв ще танцуват звездите на "Dancing Stars" 2 от 20.00 ч. тази неделя.

На сцената Графа ще изпълни новото си парче „Оставяш следи”. Клипът му е заснет само за една седмица и ще бъде н ефир официално на 11 ноември.
 
Нетрадиционни превъплъщения и театрално поставени танци ще видят още зрителите. Куикстепът на комика Краси Радков ще се го вкара във филма на стилен американски джентълмен. Бастунчето е основна част от хореографията на актьора и то ще играе ролята на негова дама в част от танца. Дали отново този образ ще предизвика уникални комични моменти, ще стане ясно още тази неделя. Междувременно, репетирайки усилено за шоуто и омаломощен от динамиката на куикстепа, Краси призова младите хора: "Спортувайте, хранете се здравословно и пак спортувайте".

Венета Харизанова и партньорът й Илиан Чакъров ще представят техния слоу фокс, като на сцената на Бродуей. Венета - благосъстоятелна дама от висшето общество, ще подаде ръка на фалирал бизнесмен и ще му помогне отново да се превърне в истински джентълмен.

Графа и партньорката му Юлия репетираха усилено куикстепа си за утре. Доброто им настроение и забавление по време не беше помрачено дори от факта, че и двамата бяха болни и без гласове. Самата Юлия сподели, че краката на Влади са се оказали доста бързи всъщност.

Аксиния пък ще пренесе зрителите в кабаретната атмосфера на 40-е в САЩ. Тя и партньорът й трябва да танцуват фокстрот, а певицата дори ще изпълни парче от филма „Кабаре”.  

В неделя специалните гости коментатори ще бъдат Наско Сираков, Андрей Баташов - един от участниците в първия сезон на шоуто, и Ива Екимова. Дали обаче г-жа Раева и г-н Сираков ще бъдат на едно също мнение, коментирайки изпълненията не звездите, зрителите ще видят тази неделя в шоуто.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички