Графа с нов саунд и впечатляваща визия във видеото "Утре отново"


Графа с нов саунд и впечатляваща визия във видеото "Утре отново"

1738

Графа избра огледалната датата 22.02.2022 за премиера на видеото на новата му песен "Утре отново".

Тракът е заглавната песен към новия български сериал "Мен не ме мислете". В социалните мрежи Влади Ампов сподели с вълнение подробности за сингъла и  визуализацията му и зарадва феновете си с новината за следващ албум.

"След толкова много години продължавам да откривам нови нюанси, нови музикални хоризонти, нови импулси. Пулсът на града е моето вдъхновение за този трак, както и за албума, който ще се появи тази година. Работих няколко месеца върху него. Може би една от причините за различното звучене е, че през последните 2 години и половина се върнах към свиренето на китара и това се отразява върху начина на създаването на музиката ми и отново записах всички китарни партии в парчето. Исках да има мощна и модерна, електро-акустична дръм секция, пространствени инди китари и синтове, дълбока съб-бас линия. Музиката и аранжиментът са мои, както и по-голямата част от текста. В един момент се включи и NDOE, за да оформим заедно финалния вариант на думите", споделя хитмейкърът.

В емоционалното си обръщение към феновете Графа продължава с благодарности към всички музиканти и екипа му, дали частица от себе си за реализацията на проекта.  Специално внимание отделя на режисьора и оператор Георги Марков, който стои зад реализацията на

 

.

Голямата новина, която Графа съобщава в поста си, е излизането на новия му албум до края на годината. От музикалния лейбъл "Монте Мюзик" разкриха още едно събитие, което ще зарадва феновете на Влади Ампов – акустичен концерт "Утре отново", който ще се състои в пловдивския античен театър на 11 юни.

Линк към поста:http://www.facebook.com/Grafa.Official/posts/501946364621162

Линк към видеото:http://youtu.be/RiRcc5DSjuM

Линк към песента: http://bfan.link/utre-otnovo

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички