Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"


Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"

1229

Спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев се включват в "Отново на училище с радио N-Joy".

Събитието на 16 септември в столичния Южен парк ще предложи концерт, игри с големи награди и участие в доброволческа акция за почистване на всички почитатели на хубавата музика.

Йордан Йовчев ще се качи на сцената, за да връчи една от големите награди от игрите с аниматори, които очакват всички на празника на радиото. Към програмата този ден се присъединява и виртуозният пианист Евгени Генчев. Той ще изсвири свои модерни интерпретации на популярни хитове. Новите попълнения в така обявения афиш са Графа, Tino, Mona, Христина ЙосифоваHrisi и K.Lina.

Събитието ще започне в 10.00 ч. при вход свободен.

Друго допълнение към програмата на "Отново на училище с радио N-Joy" е участието на танцова формация Dance Academy. За първи път в историята на събитието в него се включва и специално танцово участие с ученици. Всички участници в празника на медията ще се включат и в доброволческата акция за почистване на региона, част от кампанията "Да изчистим България заедно". Активността започва преди всички останали забавления в 9.00 ч., като на място на Голямата поляна ще бъдат осигурени ръкавици и чували за всички желаещи.

На място за почитателите на родните звезди, ще бъде осигурен специален кът за снимки. В него ще могат да се запознаят лично с любимите си знаменитости, да си поговорят с тях и за запечатат паметната среща.

Тази година празникът ще бъде обогатен с присъствието на партньорите на N-Joy от Generali, Yettel и EMag.

Подробности за проявата - тук:

https://fb.me/e/37F0gBl3T

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички