Гравити Ко представят на живо нов сингъл


Гравити Ко представят на живо нов сингъл

5030

На 19 март (четвъртък) Гравити Ко (Gravity Co.) ще изнесат продължително шоу в столичния "Social Club" (пл. “Славейков” 4).

Гостите ще имат възможност да чуят предпремиерно най-нoвoто парче на групата – "Pleasure".

"Това е една от най-динамичните песни, които сме правили до момента. Показва новата посока, която сме поели, а тя е свързана с участията ни в част от най-престижните европейски фестивали тази година. Звученето й е бързо, мелодично и електро, но има и рок елементи. Текстът е доста забавен и е дело на нашия певец Ники. Смятаме, че енергични парчета като "Pleasure" са идеални за свирене на живо, хващат публиката от раз и просто не можеш да спреш да подскачаш", споделя барабанистът Стефан.

Датата на концерта съвпада с рождения ден на китариста Иво, затова бандата е подготвила специален подарък за всички присъстващи. Първите 10 направили резервации ще получат копие от последния сингъл "Faded", а бонус за всички останали ще бъде код за безплатния му даунлоуд.

"Faded" беше издаден в края на 2008 в лимитирана серия, включваща ремикси - на лондонските диджеи RuffLoaders, и родните Стивън, Балтазар и ДжакРок.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички