Група Немо свири в новооткрития клуб 034


Група Немо свири в новооткрития клуб 034

5301

Немо -  една от набиращите популярност родни алтърнатив формации, ще свири в новооткрития клуб "034" в Пазарджик довечера.

В репертоара на рокаджиите е микс от авторски песни и кавъри на любимите им банди, между които Фуу Файтърс (Foo Fighters), Нирвана (Nirvana), Стоун Темпъл Пайлътс (Stone Temple Pilots) и Blink 182. Брит рокът на Блър (Blur), Оейсис (Oasis), Рейдиохед (Radiohead) и Колдплей (Coldplay) също ще прозвучи в общия сет.

Съставът е основан през 2004. Неговите членове се определят като четири различни характера, опитващи се да намерят общи изразни средства на територията на грънджа, британския рок и алтернативната музика.

Съставът на бандата към днешна дата е:

Алек-вокал и китара, основен композитор. Преди Немо е свирил с доста разнообразни по стил групи (рок, поп, фънк и соул), записал е името си и като солов изпълнител, попадайки в "Българският Топ 100".
 
Тео - соло китара. Извън групата е дипломиран психолог и преподавател по китара. Изключително разнообразните му интереси и хобита осигуряват нестандартна гледна точка към всяка авторска идея на групата.

Шарки (ударни инструменти) е най-новият член на формацията. Познат е в ъндърграунд средите като барабанист на Chvor и Ollie Band. За краткото време, в което е с групата, успя да се впише пълноценно и да наложи своя почерк в авторските й песни, хвалят го от мениджмънта на Немо.

Явор – бас китара. С настоящите си колеги е от 5 години. Преди това е участвал в различни рок и метъл формации. Занимава с изграждане на звукови системи за музика на живо и звукозапис от години. Почитател на некомерсиалния саунд - джаз, пост фюжън и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички