Губя контрол когато фаворит за БГ клип на MAD Video Music Awards


Губя контрол когато фаворит за БГ клип на MAD Video Music Awards

4635

"Губя контрол, когато" на Миро бе отличен за най-добър български видеоклип на "MAD Video Music Awards" 09.

Церемонията по раздаването се състоя в Атина на 24 юни.

Кадрите, режисирани от Николай Нанков, надвиха силната конкуренция на ДесиСлава, ЛиЛана, Румънеца и Енчев и Невена и Теодор.

За съжаление, заради неотложен ангажимент в България, Миро не успя да присъства лично на церемонията. За сметка на това той изпрати специално видеопослание, с което благодари на българската и на гръцката публика. Победителят беше избран с гласуване в Интернет и чрез есемеси от зрителите на "MAD TV".
 
Церемонията тази година беше по-бляскава от всякога. Големият победител се оказа Елена Папаризу, която прибра най-много награди – цели три. Тя си тръгна с отличия за най-добра изпълнителка, най-добър поп клип и видео на годината (за „Pirotehnimata”).

С по две награди бяха отличени Сакис Рувас и Ана Виси. Изпълнителката спечели в категориите за най-запомняща се фраза от песен и за "Fashion Icon". Последната й беше връчена от стилистката на култовия сериал “Сексът и градът”. Сакис Рувас взе приз за най-добър изпълнител, както и най-престижното отличие – за артист на годината, което му беше връчено лично от световната звезда Майкъл Болтън (Michael Bolton).

Една от най-големите изненади на вечерта беше изпълнението на гръцката певица Маро Литра, която представи кавър на „It’s Not Right” на Нора. Изпълнението започна с оригиналния си текст на английски, след което продължи на гръцки. Песента e хит в Гърция и от няколко седмици се върти в ефира на "MAD, Гърция".

По време на церемонията имаше изпълнения и на Ана Виси, Сакис Рувас, Нино, Пеги Зина... Деспина Ванди и Ели Кокину представиха ексклузивно най-новите си песни, а международните звезди бяха Мандо Диао (Mando Diao) и Дан Уилсън (Dan Wilson).

Всички изпълнения се отличаваха със специални, изключително впечатляващи, хореографии и сценографии. За пореден път "MAD Video Music Awards" се превърнаха в най-голямото събитие за шоубизнеса на южната ни съседка.

Церемонията ще бъде излъчена в ефира на "MAD" съвсем скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички