Guca Madness - балканският дух в сърцето на София


Guca Madness - балканският дух в сърцето на София

4803

Балканският духов шедьовър - Guca Madness, се завръща с пълна сила в столичния клуб Mixtape 5 от 22.00 ч. на 20 февруари.

Четвъртата част от авторската серия ще представи за първи път у нас сръбския духов оркестър Barka Brass Band. Гостите са победители от пъстрия Guca Trumpet Festival през 2013. Заедно с тях в голямата зала на заведението ще излязат и световноизвестните музиканти от Karandila Orchestra с ръководител Ангел Тичалиев.

Поредицата балкански вечери започва в началото на 2014. Тогава специални гости са сръбските петкратни шампиони Kristujan Azirovic, наградени с приза от фестивала в Гуча. Категоричният успех и ведрата атмосфера на събитието логично наложиха обявяване на следваща дата за проявата.

Популярният столичен клуб бе домакин на три изяви, посветени на виртуозните духови оркестри от балкански страни. Всяка от тях заложи на интелигентен "прочит" на автентичното, талантливо сърце на човека от региона. Guca Madness разгръща безкрайния потенциал на самоукия талант в съвременна и култивирана форма.

Управата на Mixtape 5 ще приветства с широка усмивка на 20 февруари два брас бенда, които ще свирят за първи път на обща сцена, пренасяйки магията на Гуча в сърцето на София.

Билети за концерта по 10 лв./ 15 лв. - на:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/barka-brass-band-karandila-orchestra-sofia-club-mixtape-5-424398/event.html

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/1655030554756539

18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички