Хореограф на Майкъл Джексън прави шоуто на Ангел си ти


Хореограф на Майкъл Джексън прави шоуто на Ангел си ти

5996

Venol King (Венол Кинг) щe прави хореографията за парчето на Миро - "Ангел си ти", с което певецът ще представи България на конкурса "Евровизия" 2010 в Норвегия.

Британецът пристига отново в България - този път по покана на екипа на родния изпълнител.

Венол Кинг е арт директор, танцьор и хореограф, работил с едни от най-големите имена в света на музиката като Майкъл Джексън, Кайли Миноуг (в балета й над 8 години), Принс, Роби Уилямс, Тина Търнър, Бойзоун, Тейк Дет и много други. Той е един от криейтив директорите на "Atmosphere Entertainments" – компанията, която представлява едни най-добрите таланти на световната танцова и модна индустрия към днешна дата.

Венол започва да се занимава с танци като в тийнейджър по лондонските улици, докато на 19-годишна възраст печели световния турнир по фрийстайл "Urban Street Hip Hop" в Лондон.

Освен работата си с редица светила, Кинг е известен и с реклами за популярни лога като "Nike", "Addidas", "Coca-Cola", "Red Bull", "Esprie", "Erotica", "Levi's", "Lee Cooper", "Wella" и много други.

Неговият опит и професионализъм говорят сами за себе си, а енергията му и способността му да запази новаторството в творчеството си го правят един от наистина големите.

Това пролича и от неговото участие в "Dancing Stars" 2 миналата година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички