И нека Еlevation Music Festival 2012 да започне: сега!


И нека Еlevation Music Festival 2012 да започне: сега!

3481

Второто издание на ЕLevation Music Festival започва на военната авиобаза Доброславци днес, 22 юни, и ще продължи до ранните часове на 25 юни.

С избора на мястото, организаторите отварят границите на неразрешеното и дават шанс на всички фенове да усетят атмосферата на реда и секретността на една цяла армия. За първи път в 18-годишната си история военното летище отваря врати за подобно събитие.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат Сайпръс Хил (Cypress Hill), Шон Пол (Sean Paul), Фетбой Слим (Fatboy Slim), Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Кемп Сешънс (Camp Sessions) и още много други. Всички музикални герои гарантирано ще ни обстрелват с положителна енергия и адреналин до небесата, на които меломаните ще могат да отговорят подобаващо.

На Elevation 2012 ще се използва фестивална валута. Местата за обмен са шест, от които пет в зоната на събитието и едно на входа до касите за билети. Ще има няколко обособени зони за хранене, десет бара, информационни пунктове за актуална информация.

Сцените вече са покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващите артисти. Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детският кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите днес. На територията на фестивала има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства.

Теренът е обработен срещу кърлежи и други насекоми, така че меломаните да могат свободно да се разхождат, ако пожелаят.

Фестивалният билет за Elevation не е пропуск за концерт, а възможност да се посетят поредица от участия на световноизвестни музикални изпълнители, някои от които никога не са били представяни на българската публика като Erykah Badu, Сайпръс Хил и Шон Пол например.

По време на събитието ще има многобройни дейности и атракции, които ще поддържат уникалната парти атмосфера: фън зона, професионални демонстрации в екстремната зона, арт пространство.

MySound.bg силно препоръчва - не подценявай българските изпълнители в афиша на фестивала, те се от най-добрите и има какво интересно да ти кажат, независимо от това какъв стил представят!
 
Повече подробности, информация и пълната програма по дни и часове - на:

www.elevation.bg 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички